![]() |
#25 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ale wy ludzie macie problemy. ;p
Co do prac domowych, to przecież możecie patrzeć gdzie Wasi młodzi simowie je zostawiają i ewentualnie przestawiać je w jedno miejsce. Tak samo z rachunkami. Zawsze robię tak, że po wyjęciu ich ze skrzynki od razu kasuję simom wzięcie rachunków i kładą je na ziemi obok skrzynki. Potem tylko nacisnąć na niej i "Zapłać wszystkie rachunki". Jeśli denerwują was przyjaciele z pracy/szkoły, to przecież można najzwyczajniej ich wyprosić. ![]() Tłok w łazience można zlikwidować poprzez blokowanie drzwi tylko dla współlokatorów (wymagany Własny Biznes). Psy można nauczyć nie załatwiania potrzeb na zewnątrz. Jeśli chodzi o brak możliwości ponownej adopcji dzieci, to czemu się dziwicie? Nie zajmowaliście się dzieckiem to teraz już nie dostaniecie nowego. Z tego co wiem, to simowie mogą się mijać na schodach. Przynajmniej u mnie się da. Podsumowałem kilka powtarzających się problemów. Naprawdę nie ma co płakać, że simy są głupie. ![]() Jedną rzeczą, która denerwuje mnie to, że nawet jeśli sim nauczy się "Opanowania podczas pożaru" (czy coś takiego) to i tak biega i skacze jak jakaś małpa. ^^" Chociaż kilka razy zdarzyło mi się, że simowie jakby nie wykryli pożaru i w ogóle nie reagowali. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|