![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dobrze, dzięki za info
![]() e: Uwaga, Panie i Panowie! Przed Wami kolejna część historii zdradzonej Camilli, która znalazła swoją drugą połówkę! Historia Camilli 2 - Nowa Miłość - czy także Nowe Życie? Po strasznych przeżyciach z byłym mężem Camilla postanowiła trochę odreagować na mieście. Założyła swoją najlepszą suknię i wyszła do restauracji. Właśnie tam spotkała Bronsona - kogoś, w kim zakochała się od pierwszego wejrzenia. Czułem, że Ci Simowie są dla siebie stworzeni. Mieli mnóstwo wspólnych cech. Szybciutko się zaprzyjaźnili, a następnie zamieszkali ze sobą. ![]() Po samym Bronsonie widać było, że kocha Camille - która oczywiście odwzajemniała jego uczucie. Pewnego słonecznego dnia chłopak rzucił swoją byłą dziewczyną dla Camilli. ![]() ![]() Oświadczyny nie zaskoczyły dziewczyny, jednak nie spodziewała się ich tak wcześnie. ![]() ![]() Zarówno Bronson, jak i Camilla postanowili wziąć ślub prywatny. Oboje byli znanymi osobami - nie chcieli tłumu ludzi oraz paparazzi na swoim przyjęciu weselnym. Młodym z dala towarzyszył jedynie syn Camilli, Tommy. ![]() Piękny krajobraz Bridgeport w tle naprawdę zachwycał młodą parę. ![]() Młodzi bardzo się kochali, nie widzieli świata poza sobą. Ze względu na brak funduszy (a raczej ze względu na oszczędzanie na kupno nowego domu) Camilla i Bronson noc poślubną spędzili w łóżku, a nie we Francji, Chinach czy Egipcie. ![]() ![]() "Kotuś! Ja... Jestem w ciąży!" - oświadczyła pewnego wieczoru Camilla. Bronson był potwornie szczęśliwy, marzył o dziecku. Wtedy też wyznał Camilli, że jego matką jest sama Renee Littler - wielka gwiazda. Jego żona była oczywiście mile zaskoczona. ![]() Po kilku dniach spędzonych razem oboje (a raczej w trójkę, bo z synem Camilli z poprzedniego małżeństwa) wybrali się do nowej rodziny w mieście - państwa McCartney. Bronson szybko zaprzyjaźnił się z panem McCartney. ![]() Mieli oni także malutką córeczkę. ![]() A Tommy rósł i rósł... ![]() Wreszcie stał się prawdziwym nastolatkiem i osiągnął wiek, którego się nie zapomina do końca życia. ![]() Jakiś czas później rodzinie Littler (Camilla przyjęła nazwisko męża, gdy dowiedziała się, kto jest jego matką) uzbierała fundusze na nowy dom, gdzie też się przeprowadziła. ![]() Na poniższym zdjęciu Camilla coś pichci. ![]() ![]() Myślę, że na razie tyle wystarczy. Jednak zastanawiam się nad zmianą rodziny... z pewnego powodu ![]() Klusek ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 06.06.2012 - 20:02 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|