|
|
#27 | ||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
). Staram się oceniać przewinienia użytkowników sprawiedliwie, ale czasem potrafię też przymknąć oko na mało istotne sprawy, nie karając ich warnem. Jak już pisałam wcześniej - u mnie na bana czy chociażby oficjalne ostrzeżenie naprawdę trzeba sobie zasłużyć. Cytat:
A tak poważniej, bardziej chcę się odnieść do dalszej części komentarza. Regulamin forum jest po to, aby go przestrzegać. Dobry mod powinien przede wszystkim dbać o porządek i działać zgodnie z zasadami a nie "widzi-mi-się" użytkowników, którzy czasem lubią je naginać według własnego uznania. Trzeba być konsekwentnym. Kiedy powiedziało się "a", trzeba powiedzieć "b". I tak, jestem wyrozumiała, ale kiedy notorycznie prosi się użytkownika o respektowanie regulaminu a on wciąż robi swoje, ciężko zachować cierpliwość i nie wlepić mu oficjalnego ostrzeżenia (tak, tak, domyślam się kim jest autorka, ale urazy nie chowam ).Cytat:
Cytat:
![]() Za resztę pozytywnych opinii serdecznie dziękuję i przyznam szczerze, że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Jest mi bardzo miło, że większość osób docenia moją pracę, niemniej jednak muszę przyznać, że z braku czasu ostatnio się trochę opuściłam
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|