![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po baaardzo długiej nieobecności WRACAM!
![]() Tally - średnio mi się podoba. Skojarzyła mi się z aktorką Lucy Lawless (Xena). Pandora - nie lubię oceniać takich udziwnionych simów, więc po prostu tego nie zrobię. Lea - Mam obrzydliwe wrażenie, że w okolicach ust wygląda staro Ja jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie, to pomyślałam, ze to facet! I przy tym zostanę. Victor - całkiem całkiem. Mnie się skojarzył z Michałem Lewandowskim ![]() Rihanna - nawet Ci wyszła. Ja bym jej jeszcze nozdrza poszerzyła, a tak poza tym to wszystko się zgadza ![]() Louis to ciacho! Przyciemniłabym mu jedynie tęczówki oczów. Shally-wa - na pierwszym zdjęciu skojarzyła mi się z księżniczka Dianą (to przez tę fryzurę), a na drugim z Agnieszką Dygant (nos, usta). Simka ogólnie ok. Nadine - ostra babka, podoba mi się. Nate - nawet fajny. Trochę głowę ma za szeroką. Cameron - fajna, taka latynoska. Bardzo ładna i sexowna. Brooke - kolejna udana simka. Również mi się podoba. Gwen - jest, moim zdaniem, już mniej udana. Na plus, że to pieguska, ale ma zbyt szpakowaty nos. Psyche - całkiem fajna. Może trochę zbyt udziwniona, ale jak na buntowniczkę ok. Ariz - ogólnie jest fajna. To coś na policzku tylko ją szpeci. Eric to przystojniacha. Go tez szrama szpeci. Renisenb - bardzo mi się podoba, mimo jej fioletowych włosów ![]() Catherine - już mi tak do gustu nie przypadła. Ma zbyt widoczne kości policzkowe. Shon jest fajny. Tylko klateczko Twoje fajne simy muszą być poobijani i mieć jakieś zadrapania? ![]() Ok, na dzisiaj starczy ![]() Skończyłam na stronie 34 - taka informacja dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|