![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć wszystkim.
![]() ![]() Rodzina Force Odcinek 1 Przedstawiam Wam małżeństwo Force, Blake jest piłkarzem, a Larissa piosenkarką. Ślub. ![]() ![]() Oraz szczęśliwa Larissa. ![]() ![]() Noc poślubna. ![]() ![]() Po ślubie państwo młodzi mieli dużo wolnego czasu, więc korzystali z atrakcji, które proponowały miasto. ![]() ![]() Biedna, zmęczona Larissa... XD ![]() Niedługo okazało się, że Larissa spodziewa się dziecka. Oboje byli wniebowzięci. ![]() ![]() Urocze zdjęcie, które strasznie mi się podoba. ![]() ![]() Podczas, gdy Blake był w pracy, Larissa rozwijała swoje umiejętności. ![]() W końcu nadszedł długo wyczekiwany dzień porodu. ![]() Urodziła się Mary. Nie mam jej zdjęcia z okresu niemowlęctwa, bo od razu wywołuję zmianę wieku. ![]() ![]() ![]() ![]() Mała była odbiciem ojca, kolor włosów, oczu i skóry ma po nim. ![]() ![]() ![]() Mary z tatą. ![]() ![]() Niedługo okazało się, że Larissa znowu spodziewa się dziecka, nie mam niestety zdjęć z okresu jej drugiej ciąży. :/ Urodził się synek - Valentine. ![]() ![]() ![]() A tymczasem Mary stała się trochę większym dzieckiem. ![]() ![]() Hahaha, kocham to zdjęcie. ![]() ![]() Zapracowana mama z synkiem. Larissa wróciła wtedy do pracy i czas dzieliła pomiędzy dzieci a koncerty. ![]() ![]() Valentine. ![]() ![]() ![]() Podczas gdy mama z tatą pracowali... ![]() synkiem zajmował się kiepski lokaj. ![]() A rodzice wciąż zakochani. ![]() ![]() Wiem, że dużo zdjęć, ale tą rodzinką gram już bardzo długo, więc trochę się tego nazbierało. ![]()
Ostatnio edytowane przez Björk : 24.03.2013 - 11:46 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|