![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Einarr, szalola,kicaj-Dziękuję za komentarze
![]() Ostrzegam-dzisiaj będzie krótko. . Hayate i David jak zwykle ranem leniuchowali ![]() ![]() ![]() ...a Agnes i Kenichi mieli urwanie głowy z małą Melissą. ![]() Mama musi iść do pracy. ![]() W tym czasie, kiedy nie ma Agnes, Kenichi opiekuje się małą, uczy ją chodzić. Umie już mówić i korzystać z toalety ![]() ![]() Po skończonej nauce, wybrali się na spacer. Szli obok domu Davida, więc wpadli na chwilkę. Melissa od razu pobiegła do Hayate. Najwyraźniej bardzo ją polubiła ![]() ![]() ![]() ![]() A później do Davida ![]() ![]() Hayate poszła do siebie do domu, po ubrania, bo nie miała ich zbyt dużo u Davida. Umówili się, że spotkają się na plaży. David już na nią czekał. Ucałował jej rękę... ![]() ...po czym wyjął małe pudełeczko, w którym znajdował się piękny,złoty pierścionek. ![]() -Hayate, jesteśmy razem już długo, chcę spędzić resztę mojego życia z tobą. Wyjdziesz za mnie? Dziewczyna podskoczyła z radości, omal się nie popłakała i oczywiście się zgodziła. ![]() ..Delikatnie wsunął jej pierścionek na palec ![]() ![]() A to już w domu. Hayate nie może uwierzyć, że niedługo będzie panią Dawson.. ![]() KONIEC ![]() Znowu nuda, sorry obiecałam coś fajnego ![]() (kicuś mnie zabije ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|