![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie. Jest opcja, aby zostawić dzieci pod opieką sąsiadom. Korzystacie z niej? Jak wrażenia?
Aby ją odblokować potrzeba mieć przynajmniej przyjacielskie kontakty tymczasowe(50 na górnym pasku kontaktów) i wtedy mamy opcję "Poproś o opiekę nad dzieckiem". Jeśli chcemy zrezygnować, w odpowiedniej chwili klikamy "Podziękuj za opiekę" i dana osoba sobie pójdzie. Ja chyba nie zostawię już dzieci pod opieką sąsiada, po niemiłej sytuacji z panem Podarkiem. Niby ładnie zajmował się dziećmi, co chwilę biegał sprawdzić czy im czegoś nie potrzeba itd. zmieniał na czas pieluchy, karmił kilka razy dziennie i bawił się. Jednak gdy moi simowie wrócili z pracy i chcieli podziękować mu za opiekę, on cały czas zajmował się dziećmi, był nimi zbyt zajęty i nawet nie zwrócił na mnie uwagi! .. Myślałam że białej gorączki dostanę, bo to nienormalne żeby się użerać z dzieckiem sąsiadów po nocach (chyba że sytuacja tego wymaga, ale u mnie rodzice dzieci wrócili). W końcu, po 3 simowych godzinach, w środku nocy udało mi się pana wyprosić, ale tylko sposobem zablokowania dostępu do łóżeczek dzieci, chwilę po ich urodzinach i staniu się małym dzieckiem.. zgroza. :/ -_-
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|