![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Po kilku uwagach w sprawie mojego pierwszego domu prezentowanego na forum, postanowiłem zrobić coś nowego, podobnego, ale już bez pewnych błędów. Więc tak, dom należy do młodego artysty i samotnika. Diego Talente skrywa w sobie dzikość którą kryje pod maską spokojnego i szarego człowieka. Jednak jego psia natura często powoduje różne komplikacje, ale o nim będzie głośniej w mojej histori która pojawi się po wydaniu NZTŚ. Lubi nowoczesny styl, połączony z klasyką. Jako gigantyczny pedant pilnuje porządku, co widać po nim i jego mieszkaniu. Przepraszam że niektóre pomieszczenia są z innej prerspektywy, to przez ich rozmiar. ![]() Na początku widać bujny ogród i bryłę, która wzkazuje na równie klasyczne wnętrza, jednak takie mniemania są błędne. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie byłbym sobą gdyby dom rodziny z psem nie miał dla niego zagrody. Diego jednak rozumie psi instynkt i dla tego wybieg służy psu tylko na wypadek gości. ![]() ![]() Kącik do wypoczynku i grillowania, stąd czasem dochodzą dziwne dźwięki wycia, czyżby to była sprawka owczarka o imieniu Dante? ![]() ![]() Do domu prowadzi zadaszony ganek z legowiskiem Dante. ![]() Wietrznik, Diego nie lubi zbytniego chłodu w domu. ![]() I tutaj połączony salon i jadalnia z schodami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciemna kuchnia, to po prostu styl Talente. ![]() ![]() Na dole jest jeszcze garaż i pralnia, ale gospodarz nie chciał zdjęć tych roboczych pomieszczeń. Na piętrze spotykamy trzy połączone pomieszczenia, przedsionek z sypialnią i łazienką, Diego mieszka sam i lubi przestrzeń więc nie oddzielał tych pokoi. ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka, również ciemna. ![]() ![]() ![]() I jeszcze zrzuty. ![]() ![]() Tutaj widać niezagospodarowany pokój, Diego nie miał pomysłu i poprostu go zamurował. Kto wie co się tam pojawi? ![]() Mam nadzieję że dom Wam się spodobał. We wrześniu pojawi się w Moonlight wraz z nową historią. Pozdrawiam ![]()
@mod ponownie nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Juhas : 23.07.2012 - 18:45 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|