![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Po dłuuuuugiej przerwie wlepiam kolejne części (jeśli ktokolwiek mnie jeszcze czyta). Przepraszam, że tak długo musieliście czekać (jeśli ktokolwiek czekał :]), ale to wszystko wina TS Średniowiecze, w które grałem ostatnio całymi dniami
![]() Dzisiaj znów mało będzie się dziać, ale historia zacznie się rozkręcać. Zapraszam! ![]() Moda na Simsy - odcinek 7 W Twinbrook - cz. 2 Podobne, nudne życie Joe prowadził jeszcze przez wiele dni. ![]() Troszkę tworzył: ![]() Pielęgnował swoją jabłoń: ![]() Chodził na siłownię: ![]() Testował wynalazki... ![]() ...które niszczyły mu ogródek! ![]() Czasami wysadzał rzeczy sąsiadów: ![]() Lecz pewnego dnia wybrał się do swoich sąsiadów. Poznał tam Sima Kory McGill. Zaprzyjaźnili się, ale Joe'mu to nie wystarczyło. Zakochał się - znów. Na jego szczęście - ze wzajemnością. ![]() ![]() Po powrocie do domu Joe otrzymał telefon. - Joe Herbata? - zapytał jakiś mężczyzna. - Tak, słucham, o co chodzi? - odpowiedział chłopak. - Jestem dyrektorem miejscowego ośrodka naukowego. Prowadzimy badania nad eliksirem zmieniającym orientację seksualną. Dowiedzieliśmy się o pańskim homoseksualiźmie - czy byłby pan chętny wziąć udział w eksperymencie? Za tydzień powinien pan już kochać wszystkie Simki z okolicy. - Oczywiście, zaraz tam będę! - Joe długo nie myślał, pojechał do ośrodka i podpisał dokumenty. I to był błąd... ![]() Zapraszam do komentowania ![]() I wybaczcie, że tak krótko ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|