![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Warren/Norville
Odcinek 11 Cóż to za tajemnicze wymioty? ![]() ![]() Tatia. ![]() ![]() ![]() Udało mi się zrobić im razem zdjęcie... ![]() Tatia podjęła pracę jako aktorka. ![]() ![]() Kitty i Ben. ![]() ![]() Tatia musiała ćwiczyć charyzmę, aby awansować w pracy. ![]() ![]() Ukończyła szkołę z bardzo dobrymi wynikami. ![]() ![]() Katherine obdarowała siostrę prezentami z tej okazji, nie zapomniała napomknąć, że ona skończyła szkołę z celującymi wynikami. ;> ![]() Dosłownie na chwilę zostawiłam grę, żeby coś zjeść i nie zrobiłam pauzy... kiedy wróciłam było już za późno i Ben umierał... za dużo grałam, żeby nie zapisać gry. :/ ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie pojednanie z Mrocznym Kosiarzem. :/ ![]() Rozpacz małej Libby. ![]() ![]() Niedługo po śmierci Bena, Kitty dowiedziała się, że spodziewa się bliźniaków... nie miała pojęcia jak sobie poradzi... ![]() Cała rodzina była załamana, a najbardziej Katherine, która tak wcześnie owdowiała... Tatia wprowadziła się do siostry, aby pomóc jej w tych ciężkich chwilach, zresztą cała rodzina wspierała dziewczynę... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkim wsparciem dla Kitty była również jej matka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cała rodzina była podekscytowana bliźniaczą ciążą Kitty. ![]() ![]() ![]() Mimo to Katherine wciąż cierpiała... ![]() Tatia w tajemnicy przed siostrą wybrała się do ośrodka naukowego, mając nadzieję, że uda się jej wskrzesić Bena. ![]() Niestety, udało się tylko przywrócić jego ducha. :/ Zarówno ona i Ben, wiedzieli, że taki związek na dłuższą metę się nie uda i Ben odszedł w zaświaty... ![]() Tatia była wściekła z bezsilności, bo nie mogła nic zrobić. ![]() ![]() Poród, oczywiście standardowo, w nocy. ![]() ![]() Oczywiście Tatia odwiozła siostrę do szpitala. ![]() A oto... Veronica "Ronnie" Norville. ![]() Oraz Elijah Norville. ![]() Kompletnie niepodobni do ojca. ![]()
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.08.2012 - 20:53 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|