![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() Nadeszła wiekopomna chwila! Po dłuższej przerwie i rozmyślaniu o Fotostory oficjalnie zapowiadam 2 sezon opowieści o Joe, Kory'm i Molly! ![]() Przez chwilę poczułem się jak firma zapowiadająca 2 część epickiej gry, filmu, książki, pączka <niepotrzebne skreślić> ![]() Jakie zmiany szykują się w sezonie 2? Na pewno zmiana głównego bohatera... Może się Wam to spodobać, albo nie, ale Molly zajmie teraz miejsce Joe'go i to o niej będziecie mogli czytać jeszcze w sierpniu! ![]() Niezrównoważona psychicznie kobieta... O trochę bardzo nienormalnej osobie usłyszycie zapewne już w jednym z dziesięciu pierwszych odcinków ![]() ![]() Póki śmierć nas nie rozłączy! Jak łatwo można się domyśleć po zapowiedzi na początku posta i w mojej sygnaturze, Joe i Kory wreszcie wezmą ślub ![]() ![]() I wiele więcej niespodzianek! Ale pamiętajcie o jednym - nadal nie mam scenariusza i wszystko wymyślam podczas gry! ![]() Fotki, fotki, fotki ![]() ![]() I kilka pozowanych :] ![]() ![]() Nowego odcinka możecie oczekiwać pod koniec sierpnia ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 12.08.2012 - 13:07 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|