![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Simpson/Harison
Kicie miały już więcej swobody, po zakupieniu nowego kociego domku. ![]() Do ich domu zawitała maja suczka..Renee ![]() Każdy od razu ją pokochał ![]() Blair najbardziej ![]() ![]() ![]() wiczorem przyszła bezpańska kicia..nie martwcie się, i tak już ich mam za dużo xD ![]() Ona mnie śledzi.. ![]() Renee kocha njbardziej.. ![]() Niespodziewanie gdy Emily wróciła z pracy .. -Blair jesteś młoda musisz się wyszaleć, chodźmy dzisiaj do klubu! ![]() -Serio!? Od śmierci taty nie byłam w żadnym klubie..wszyscy znali mnie właśnie z impreaz, tak ostro imprezowałam...Dora nie ważne chodźy ![]() W klubie Blair poznała nawet Richiego Strkera, facet polubił dziewczynę. ![]() No i po pewnym czasie Blair,postanowiła się trochę napić, jak jeszcze kilka miesięcy temu.. ![]() ![]() ![]() Ok mam mało zdjęc, bo to reszki z imgura mam jeszcze dużo fotek na innym laptopie , ale pożyczyłam mamie bo jej się zepsuł... w następnym odcinku sprawy pomiędzy Blair a Emily zaczną się bardzo komplikować. Dziewczyna wróci do swojego dawnego trybu życia,Blair przejdzie przemianę, za pomocą swojej najlepszej przyjaciółki, Liany. Ale czy zmiana wyjdzie jej na dobre?
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|