![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tyle się napatrzyłam na wasze piękne historie, że i ja postanowiłam podzielić się swoją. Zwłaszcza, że ostatnio mnóstwo gram w simy więc trochę zdjęć mam
![]() Więc oto historia mojej Annabelle Abrams. (Imageshack zepsuł niestety jakość zdjęć ;/) RODZINA ABRAMS {1} Poznajcie Annabelle Abrams. Annie ma dwadzieścia dwa lata i właśnie zamieszkała w Sunset Valley. Dziewczyna po śmierci rodziców dopiero doszła do siebie i postanowiła zacząć nowe życie. ![]() ![]() Okolica bardzo jej się spodobała i już nie mogła doczekać się, aż pozna sąsiadów. Rozpakowanie i urządzenie nowego domu zajęło jej dwa dni, a trzeciego postanowiła wybrać się na małą wycieczkę. Wstała rano, uczesała się, ubrała i umalowała oraz zjadła na śniadanie jedno ze swoich ulubionych dań: gofry… ![]() … i w radosnym nastroju wybrała się na wycieczkę. ![]() Zatrzymała się w parku niedaleko. Dookoła było pewno ludzi, w większości rodzin z dziećmi i zakochanych. Wszyscy sprawiali wrażenie, że się znają. Annie czuła się trochę nieswojo taka samotna. Przysiadła więc na skraju fontanny i obserwowała ludzi. ![]() Już odejść gdzie indziej, kiedy nagle zagadnął ją jakiś starszy pan samotnie siedzący przy szachownicy: - Hej, kochaniutka! Nie masz ochoty na partyjkę? Annabelle z uśmiechem przyjęła propozycję. Chociaż niestety; staruszek ją ograł! ![]() ![]() Po pożegnaniu się ze staruszkiem postanowiła wybrać się na pobliski basen. Poznała kilka świetnych dzieciaków z którymi bardzo dobrze się bawiła. ![]() A potem położyła się na leżaku i obserwowała pluskających się ludzi. Dzieciaki śmiały się, ochlapywały i dobrze się bawiły, wprawiając Annie w dobry nastrój. ![]() ![]() Do domu wróciła dopiero wieczorem, ale cieszyła się z tego dnia. Poznała kilku nowych ludzi i wszyscy ją miło przyjęli. ![]() Zmęczona nawet nie zjadła kolacji. Od razu padła do łóżka śniąc o rycerzu na białym rumaku, który zapukałby do jej drzwi. ![]() ![]() ![]() To tak na początek ![]() EDIT. Zmieniłam imageshack na imgur. Za wielkiej różnicy nie ma, ale coś zawsze ![]() Ostatnio edytowane przez Izulkowa : 13.08.2012 - 16:53 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|