![]() |
#17 | |||
Reputacja: 15
|
![]()
Odcinek 11:
Napiszę krótko i zwięźle. Z początku myślałam, że dziadunio jest jakiś podejrzany, ale przecież byłoby to tak banalne. Świetnie przeprowadzasz akcję - umiarkowanie, trzymasz nas w napięciu i nie pozwalasz, by ktokolwiek domyślił się kim jest seryjny morderca. Normalnie CSI! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odcinek 12: Halo, halo! ![]() Przecinki stawiamy i się nie obijamy! Juhasku, gdzie przecinek przed "które, że", hm? Cytat:
![]() Może lepiej coś w stylu: Nie wiedział jednak, że życie wielu ludzi zależy od tego czy postanowi pozostać w mieście. Wszystkie ochy, achy, uchy przez ch. Przecinki! Where are you?! ![]() A wprowadzenie nowej postaci (bardzo ładnej, tak na marginesie) oraz wątków jest świetnym pomysłem. Od może trzech odcinków czegoś mi brakowało. Piszesz dobrze - ładnie, składnie i moje oczy nie wypadły. Tworzysz naprawdę świetną scenerię, a także pstrykasz super zdjęcia. Twoją zmorą są przecinki. Ale luzik, bo też mam z tym problem. No, wreszcie znalazłam chwilkę! ![]() E: Miało być długo, a wyszło jak zawsze |
|||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|