Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 28.10.2012, 20:50   #11
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

ja to mam długą listę życzeń

1. OKNA. otwierane oczywiście i dachowe.
2. takie jakby fundamenty pod dach. wiecie o co mi chodzi? takie jak są w obecnych domach jednorodzinnych że dach nie idzie od samej podłogi i można tam coś jeszcze postawić.
3. urealnienie samochodów.
4. nie wymagam, aby miejsca pracy były ''otwarte'' bo jak dla mnie to bez sensu. nie wiem jak u was, ale u mnie najczęściej zawsze jest ktoś w domu, więc gram tą osobą, a tak to jeszcze trzeba by sobie zawracać głowę pracującymi. jednak fajnie jakby szkoły, szpitale i ogólnie takie instytucje publiczne były otwarte. w szkołach np. podczas lekcji nie mam kontroli całkiem, ale na przerwach mogę iść na lunch, wyjść na dwór, pogadać ze znajomymi etc. mogliby jeszcze dodać jakieś wywiadówki, przedstawienia szkolne, mecze, festyny i inne atrakcje. to samo szpital (i tak jak ktoś wspominał weterynaria, choć dodałabym jeszcze stomatologa) m.in. regularne szczepienia, wizyty kontrolne, pobyty w szpitalu i odwiedzający znajomi.
5. WIATR. tego brakuje mi chyba najbardziej - powiewające firanki, spadające liście z drzew (od wiatru oczywiście), rozwiane włosy *.* i inne tego typu sprawy. nie pogardziłabym nawet huraganem raz na jakiś czas
6. czas... tak jak większość marzę o bardziej realnym czasie. może nie aż tak jak my mamy, ale bez przesady, żeby sim jadł kanapkę 30 min a szedł po nią przez korytarz z pokoju do kuchni kolejne 15 min... ;/

w sumie, wolałabym wydać tą 100 więcej i mieć więcej w podstawie (zwierzęta, pogoda etc) niż potem wydawać kolejne 100 na dodatki które wnoszą jedną rzecz i jakieś atrakcje do niej uważam, że koncepcje erisa z tych początkowych stron (czyli dodatki jako uzupełnienie/wzbogacenie) byłyby lepszą rzeczą

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania