![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam ponownie, dziękuję serdecznie za komentarze.
Dalsze losy rodzinki Kent ( nr 13 ) Wieczorem ojciec wziął prysznic, ale nadział się na farbę, to Noah zrobił mu psikusa. Wkurzył się i musiał brać prysznic jeszcze raz* ![]() ![]() ![]() ![]() Wyszedł i chwilę porozmawiał z Barneyem, coś zapisał w telefonie i gdzieś wyjechał, nawet się nie pożegnał, tylko rzucił: Nie wiem kiedy wrócę, pa. Wsiadł do samochodu i zniknął w ciemności. Barney powiedział do nas, gdy staliśmy w salonie. - No dobra dziewczyny idźcie się przebrać, zabieram was na drinka do klubu. My jak grzeczne dziewczynki, posłusznie przebrałyśmy się i pojechaliśmy taxówką do klubu. Przed wyjściem spojrzałam jeszcze na kanapę w salonie, a tam mój mały braciszek panienkę sobie przygruchał, raz się przytulali, a raz grali w gry. Ech młodzi, nic do bani. Wesołe życie nastolatka. ![]() ![]() ![]() W klubie zdziwiłam się, że w piątek były takie pustki, może później się rozkręci. Pomyślałam i od razu ruszyłam tańczyć. ![]() ![]() ![]() Barney z Akiko, usiedli przy barze i zamówili drinki, sączyli przez jakiś czas, a potem Barney dla mnie też przyniósł drinka. ![]() ![]() ![]() Akiko wyszła na parkiet i zaczęła się kręcić. Po chwili Barney do niej dołączył i tańczyli już razem. ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczęłam się wygłupiać z różnymi pozami i niespodziewanie podszedł do mnie Rocco. ![]() ![]() - Co tutaj robisz? - zapytałam - Nudziłem się i wyszedłem się napić, jak cudownie, że cię spotkałem Gina, pięknie wyglądasz – przymilał się. - Dzięki, zaskoczyłeś mnie. - Zatańczymy? - Czekaj, ale … - Wspaniale, że się spotkaliśmy, coś kieruje nas ku sobie, jesteśmy dla siebie stworzeni. Wow! cudownie wyglądasz w tej krótkiej sukience, patrzyłem jak tańczysz, jesteś niesamowita. Miękłam, jak tak do mnie mówił, już nie domagałam się odpowiedzi, a niby miał pracować. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objął mnie i dalej mówił słodkie słówka, oszołomił mnie, w głowie mi huczało, nie wiem czy od głośnej muzyki, czy od drinków, ale ciśnienie mi skoczyło, zaczęłam gładzić jego włosy, gibaliśmy się delikatnie. Przyjemnie było, mieć go przy sobie, czułam jego ciepły zapach. Hmm i ten słodki uśmiech. ![]() ![]() Poszliśmy do baru po drinki, Akiko z Barneyem dmuchali bańki i głośno się śmiali. Nieźle już byli wstawieni. ![]() ![]() Piliśmy drinki a Barney przeniósł się z Akiko na kanapy i tam ją bajerował. Wiedział co robić, a ona chętnie się poddawała. Kilka komplementów, przysuniesz się bliżej, bo jest za głośno, masz piękne usta, jeszcze takich nie widziałem, czy mogę cię pocałować, jeszcze nigdy w życiu nie całowałem, tak ślicznej dziewczyny itp. Wiem, bo do mnie kiedyś tak mówił, na jakiejś imprezie, ale ja byłam wtedy twarda. Nigdy mnie nie dotknął. On w sumie szanuje kobiety, ale uwielbia flirtować i je zdobywać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Podensujemy trochę? - wyrwał mnie z zamyślenia Rocco. Teraz jestem z nim, z moim zabójczym przystojniakiem. Czas się zabawić. - Jasne – odpowiedziałam i zaczęliśmy szaleć na parkiecie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ze zmęczenia, zaczęliśmy się śmiać z naszych tańców, potem Rocco przyniósł mi szklaneczkę drinka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czułam się świetnie, szczęśliwa jak nigdy, jakbyśmy byli ze sobą już wiele lat. - Cudowna jesteś, takiej dziewczyny jeszcze nie znałem, czuję, że łączy nas duchowa więź - Też czuję, że jesteś mi bliski – powiedziałam słodko. - Masz piękne oczy, mógłbym w nie patrzeć godzinami, cała jesteś jak najpiękniejszy kwiat, zupełnie mnie zniewoliłaś, jestem twoim niewolnikiem, możesz ze mną zrobić co chcesz – słodził a ja łykałam jak pelikan. - Przestań jesteś niemożliwy – wdzięczyłam się do niego, złapaliśmy się za ręce. ![]() ![]() ![]() ![]() O godzinie czwartej zamykali, trzeba było się zbierać, wyszliśmy przed klub i zaczęliśmy się żegnać. ![]() ![]() Dalsza część w następnym odcinku, proszę o komentarze. * wg sugestii kędziorka ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|