![]() |
#11 | |||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Patrzę - kolejny odcinek. Przeglądam szybko zdjęcia, robię tak zawsze, zanim biorę się za czytanie. I wiesz jaka była moja pierwsza myśl?
Kiedy Robert wreszcie ją przeleci?! ![]() Tak na wstępie, o. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o dialogi, to kazanie sprawi Ci Kicaj, to jej działka, a ja się dopiero uczę. ![]() Cytat:
Cytat:
~Przymiotniki z 'nie' piszemy łącznie. Cytat:
Cytat:
To były głównie te 'grzeszki', które najbardziej rzuciły mi się w oczy. Miałaś gdzieś jeszcze dość głupi błąd interpunkcyjny, ale teraz nie pamiętam gdzie to jest. ![]() Jak coś mi się przypomni, to edytuję. Stawiasz przecinki w naprawdę zbędnych miejscach, ale zdarza Ci się zapominać o tym przed 'że'. ![]() Wyrazy bliskoznaczne również nie są Twoją mocną stroną, ale mimo tego da się czytać. Historia oczywiście świetne, mimo że jestem nieco zawiedziona, ale od początku było to do przewidzenia. Szkoda mi Roba, ostatnimi czasy nikt nie chce się nim zaopiekować. ![]() A tam, znajdzie sobie jakąś dupę i po krzyku. ![]() Jeśli Milka zaciąży, obiecuję, że zawsze będę miała pod ręką coś ostrego. ![]() Bardzo bym Cię prosiła o podesłanie albo polecenie jakiejś strony z pozami, bo te, które używasz są świetne! Zależy mi jeszcze o ranie na policzku Roba, kałuży krwi i szpitalnym secie + bandażach, bo ja swoje kiedyś tam straciłam. ![]() @down: dzięki i już poprawiłam. ![]() A co do seta, to go miałam i średnio się sprawował. Simy wykrzywiały się kładąc się na łóżku.
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 04.01.2013 - 18:44 |
|||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|