![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Zielono Herbatkowe simsowanie ![]() Postanowiłam,iż założę temat,w którym będę wrzucała moje rodziny z TS2. ![]() Przyjmę każdą uwagę do serca ![]() ~~ * ~~ * ~~ * ~~ Na pierwszy rzut oka idzie rodzina Montek,którą aktualnie gram. ![]() Ta osóbka poniżej,to Diana Montek,o ile się nie mylę. Zmieniłam jej wygląd,gdyż niezbyt mi się podobał. Taki ponury był nieco,moim zdaniem. ![]() Zmieniłam kolor włosów i dodałam makijaż,nie za lekki,nie za mocny,ale w sam raz. Wprowadziłam ją do małego domku. Diana oczywiście marzy o wielkiej rodzinie,a szukanie wielkiej miłości to jeszcze daleka droga,no może nie daleka,skoro zostało jej 22 dni bycia aktywnym dorosłym ![]() ![]() ![]() Zanim się pojawi maluch,trza się jakoś ładnie odwalić ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nienawidzę w TS2 tego,że simowie muszą czekać do następnego dnia,do 10-tej na dziecko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i dnia następnego,przyjechała opieka społeczna. Niestety,ku mojemu i Diany zawodzie,była to kobieta. No ale sorry,Diana nie jest homoseksualistką,więc nie będę jej kazała na siłę z kobitą flirtować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ * ~~ * ~~ * ~~ I to na tyle ! ![]() ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|