|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
No dobrze, obiecałam komentarz więc jest
![]() Skończyłam dopiero czytać i muszę stwierdzić, że radzisz sobie całkiem nieźle z pisaniem, wychodzi Ci to na tyle dobrze, że czytanie jest samą przyjemnością. Od pierwszego odcinka, ostatni trochę się różni, co znaczy, że słuchasz rad czytelników i cenisz sobie ich zdanie, a to bardzo się chwali. Wiem sama po sobie, bo jak zaczynałam z FS na tym forum to uwagi czytelników bardzo mi się przydały ![]() Na Twoim miejscu zrobiłabym z tego FS, ale żeby mogło być takim fotostory z prawdziwego zdarzenia, musiałabyś dodać troszkę więcej dialogów, co nie znaczy, że opisy źle Ci wychodzą, wręcz przeciwnie, jesteś w nich dobra. Ja zawsze miałam problem z opisami i wolałam dialogi, choć przydałoby mi się czasem umieć tak rozpisać ![]() No, a teraz przejdę do samego Moonlight Falls. Historia nie biegnie jak szalona, co mi bardzo odpowiada, a Faye jest bardzo fajną osóbką. Szkoda mi jej z powodu braku rodziców, których straciła tak nagle, musiała przejść przez te wszystkie bolączki związane z ich utratą, co nie należało do łatwych, a tu nagle dowiaduje się, że jej facet jest wilkołakiem. Kolejny szok i mocny cios, bo pokochała Damiena. Jeśli chodzi o samą jej postać, to mimo młodego wieku jest silna i potrafi sobie radzić z problemami, co bardzo mi się w niej podoba. Do tego jest śliczna :3 Jeszcze taki mały komentarz co do ostatniego odcinka. Zjednej strony nie dziwię się Faye, że tak zareagowała na wizytę Damiena, ale z drugiej uważam, że chyba trochę przesadziła. No ale człowiek nie wie jak by sam zareagował w takiej sytuacji, bo takie rzeczy wychodzą dopiero w obliczu zagrożenia ![]() Fajnie, że z powrotem zeszła się z "panem wilkołakiem", to znaczy mam nadzieję, że się zeszła, bo tak do końca nie wiemy czy się zeszła (tak, wiem powtarzam się )Szkoda, że do niczego między nimi nie doszło, no ale powoli, nie od razu Rzym zbudowano (choć jak w takich kwestiach niecierpliwa jestem xD). Całość podsumuję jednym zdaniem: Podoba mi się Twoje opowiadanie i na pewno będę czytać
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|