Zbugowany sim. x.x
Cześć. Mam pewien problem z jednym z moich simów. Mianowicie moja simka powiła na studiach dziecko. Na początku było okej, niemowlę zmieniło się w małe dziecko(przy urodzinach był mały problem, bo gdy przyniosłem niemowlę do tortu, to ono nie chciało się przemienić. Po jakimś czasie jednak samo z siebie ewoluowało xD). No i pewnego simowego dnia stało się tak, że gdy kliknąłem na dzieciaka simką, to nie mogłem nic zrobić, istniała tylko opcja "selectable"(ale to chyba z tego powodu, ze mam inteenminatora). Więc postanowiłem, że usunę dziecko kodem "MoveObjects on" i będzie wszystko okej. NO I SIĘ MYLIŁEM. Kiedy ponownie wszedłem do rodziny małe dziecko leżało na ulicy i nie wykonywało żadnych ruchów, zachowywało się jak niemowlę. Nie mogłem też nic z nim zrobić, bo gdy sim chciał je podnieść, to po prostu zaraz 'odskakiwał'. Moja simka w końcu skończyła studia, dziecko przetelportowało się z nią do normalnego otoczenia, ale problem pozostał. I teraz mam do was pytanie, czy da się coś z tym zrobić? Czy mam szansę na odbugowanie tego sima, czy po prostu będę musiał go usunąć?
|