![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to odcinek ci się udało zrobić!
![]() Prawie 20 minut, chyba jeszcze takiego długiego odcinka nie miałeś xDDD ![]() Co do techniki filmowania się nie wypowiem, bo się po prostu na tym nie znam. Ale jak dla mnie to wszystko fajnie zmontowane, płynne przejścia. Wygląda tak jakby każda sekunda filmu była przemyślana i zaplanowana. Andy żartowniś ![]() Scena z trumnami nawet wyszła zabawnie ![]() Fajnie też wymyśliłeś zadanie z tym kluczem. Zastanawia mnie ta przeszłość, którą poznał Andy... Ale to pewnie ja mam znowu jakieś luki w pamięci. Oczywiście najlepsze zostawiłeś na koniec. Rozwala mnie sposób w jaki pojawia się Xavier xD Haha Nie wiem czemu, ale uwielbiam tego gościa. Jednocześnie jest straszny i śmieszny xD (Ale nie potrafię wytłumaczyć dlaczego dla mnie tak właśnie jest). Ja po prostu tak mam ;> co do kontynuacji to zrobisz jak zechcesz. Czasami przerwy są potrzebne, żeby wrócić z nową energią i lepszymi pomysłami ![]() W każdym razie mam nadzieję, że skończysz to co zacząłeś. ![]() Koniec końców, czekam na nexta. ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 17.04.2013 - 19:00 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|