![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heh, Noah ma wyrzuty sumienia. W sumie to się nie dziwię, kolejna panna która chciała go wykorzystać. No ale i tak dobrze, że przejrzał na oczy. Trochę pocierpi, ale jest młody więc da radę. Jak to mówią: "Na starą miłość najlepsza jest nowa miłość"
![]() Zastanawia mnie ta pani Belleza. Gina powinna jej poszukać i się dowiedzieć skąd ona bierze te wszystkie informacje, ale to dopiero gdy Barney się odnajdzie! Mam nadzieję, że nastąpi to baaardzo szybko! No właśnie, à propos Barney'a… Moja pierwsza myśl po przejrzeniu zdjęć: Boże, coś ty mu zrobiła?!?!?! ![]() ![]() Myślę, że mogę stwierdzić iż tej całej Jemmy nienawidzę! Za kogo ona się uważa? Ta cała sekta wyprała jej mózg… własnego rozumu nie ma tylko głupio słucha tego całego kapłana! I jeszcze te teksty "Nienawidzę, tej całej Giny! On jest mój" No halo halo! Kim ona jest żeby tak decydować za kogoś? On nie jest jakąś tam rzeczą tylko człowiekiem i nikt nie ma prawa decydować za niego! No, jestem oburzona! Mam nadzieję, że ta cała Jemma wraz z tym guru trafią do więzienia, za a) nielegalną działalność; b) nielegalne przetrzymywanie ludzi, a Jemma może dodatkowo trafić za porwanie! I jestem skłonna powiedzieć, że szczerze jej tego życzę! Już nawet Asha mnie tak nie zdenerwowała jak ona… ![]() Barney jak na zanik pamięci całkiem trzeźwo myśli. Mimo iż nie wie kim jest, nie podoba mu się ta cała organizacja i czuje, że z tego nie ma nic dobrego. W dodatku myśli jak facet… tylko o tym, którą by zaciągnąć do swojego wielkiego łoża ![]() Haha, no i ogólnie myśli Barney'a mnie rozwalają ![]() Mam nadzieję, że szybko mu się wszystko przypomni ![]() Ten cały guru też dziwny. Prowadzi szwindel i aż dziwne, że jeszcze nikt się nie pokapował… I jeszcze zaciekawiło mnie to, że "Rodzice Jemmy zginęli w niewyjaśnionych okolicznościach"… No chyba nie chcesz powiedzieć, że porwało ich UFO ![]() Kapłan Mauu ma wiele za uszami… Czekam na kolejny odcinek z wielką niecierpliwością! ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 01.05.2013 - 23:54 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|