![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]() Właściwie to nie mam pojęcia, dlaczego zjawiam się tu tak późno, całe szczęście, że ktoś odświeżył temat, bo do tej pory bym nie wiedziała, że wrzuciłaś coś nowego :|
Robin - w obu wariantach "fryzurowych" wygląda świetnie, chociaż chyba do jej stylu bardziej pasuje ten wygolony tył. Świetna stylizacja, lubię takie. Sama nie przepadam za tymi typowo kobiecymi (sukieneczki i te sprawy). Simka ma zarąbiste usta, strasznie podoba mi się ich kształt. Od jakiegoś czasu zachwycam się "szminkami", których używasz. Uwielbiam wprost ich blady, naturalny wygląd. Ja niby do dwójki też mam taki set, ale moje ulubione skiny mają bardzo czerwone usta i po nałożeniu takiej pomadki ta czerwień trochę przez nią przebija i nie ma tego efektu bladości, nad czym ubolewam ;/ Chyba muszę się zabrać za przerabianie tych skinów, bo coraz bardziej mnie to denerwuje. Tylko jedna prośba - namów ją, żeby rzuciła palenie, bo szkoda, żeby się dziewczyna truła ;> Ostatnio edytowane przez Malin : 05.05.2013 - 09:07 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|