![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Tinko, nie pisz postu pod postem. Zrób tak jak Ci likagirl poradziła. Kontynuuj tą historię. A jeśli chcesz się dowiedzięć jak zrobić avatara kliknij tu .
CIEMNA GWIAZDA odc.13 .... Mark krzyknął: -Biegnijcie po lekarza! Lecz sztuczny tłum, który już zdążył się zgromadzić wpatrywał się w leżącą Anetę. W końcu Mark krzyknął:"Aaaaa...", pobiegł do lekarza, a po drodze wpadł na Karola, szofera Anety. Po pewnym czsie przyszedł lekarz. -Zawał.-powiedział-Dzwońcie po karetkę. Karol wyciągnął komorkę i zadzwonił. Później powiadomiono Tomka. *** -Aneta dostała silnego zawału serca-tłumaczył Tomkowi lekarz-musieliśmy jej zrobić operację. I tak będzie musiała leżeć w szpitalu pół roku -Ale musiały być przyczyny zawału-powiedział zmartwiony Tomek, zmartwiony o zarobki Anety -Tak, musiały -Jakie???????? -To tak naprawdę wie tylko Aneta. Teraz ona musi odpoczywać. Proszę wyjść. *** -Dzień dobry, pani Aneto. -Dzień dobry i do widzenia. -Jakie dowidzenia? Pani tu zostaje. -Nie... Ja idę do.. do pracy.. Aneta usiłowała wstać, lecz nie miała siły. -Ach... To pani zawał spowodowała praca. -Nie...nie.. Ja panu powiem... ale czy tu jest mój mąz? -Nie. -To przez jego... On... on... Aneta westchnęła. -On... Ja nie jestem jego pierwszą żoną. On miał i żony i kochanki. -Tak? -Tak... Ale niech pan mu powie, ... niech pan mu nie mówi, ze ja wiem... -Dobrze. Lekarz wyszedł i do pokoju ....: A. Weszła żona Tomka-Karolina Thomson i spytała"ty grasz główną rolę w K jak Kłamstwa?'' B. Weszła grupa dziewczyn-kochanek Tomka i poprosiły o autografy C. Weszła młoda dziewczyna i.... Magi C :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: żartowałam, wybieram (serio) A. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|