![]() |
#12 |
Reputacja: 19
|
![]()
WOOOOW. WOOOW. WOOOW!
WRESZCIE! WOOOOW ![]() Ehm... Wreszcie dzial VS promienieje mocnym blaskiem w waszej gazetce ![]() ![]() ![]() Jako juz tutaj mowimy o VS to zrobie sobie mini autoreklame informujaca, ze na czas wakacji odsuwam na bok rezyserke ![]() Ranking nickow.... Malin, te wszystkie egzotyczne uzdobienia sa po to by bylo... egzotycznie ![]() ![]() Snajdżer Soto! Zanotowac please! ![]() Ruda co do logowania z telefonu, to mam swoje czarodziejskie sposoby i bynajmniej nie jest to kopiowanie z google jak powiedziala Malin ![]() Co do sprawy promotorek i administracji. Na temat promocji juz sie wypowiadalem w odpowiednim temacie i dalej podtrzymuje swoje stanowisko. Jedyne co moglbym dodac, to to, ze na obecna chwile forum nie ma lepszej promocji jak... pierwsza pozycja w wyszukiwarce ![]() Co do administracji no to coz.... niektorym chyba sie zwyczajnie nudzi ![]() ![]() Artykul o tym jak zostac zwyklym szaraczkiem ciekawy. Co jak co, ale MI sie on moze nawet przydac ![]() ![]() Wywiad z redaktorka Clarissa ciekawy, ale tak jak i ruda zastanawiam sie, co bedzie jak juz przepytacie wszystkich w redakcji. Bo nie ma co ukrywac, ze na forum jest kilka nobliwych osobistosci ![]() Coz to chyba tyle mi sie wydaje. Pozniej jeszcze raz zerkne na gazetke i jezeli cos przeoczylem, to dopisze swoja opinie. Bardzo dobre wydanie i az 3 razy znalazlem sie w gazetce. Moj star nie gasnie xDD ![]()
|
|