![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, tak więc po długiej przerwie czas na coś nowego
![]() Dla tych którzy mnie nie znają lub zapomnieli; specjalizuję się w typowo mieszczańskich domkach lub starych rezydencjach więc nie uświadczycie u mnie minimalizmu czy moderny ![]() Prezentowany niżej domek (typu: amerykańskie przedmieścia) znajduje się na jednej z lepszych ulic Twinbrook gdzie mieszka głównie klasa średnia. Zamieszkuje go Robin - młody i samotny artysta oraz jego pies (nie żeby to był mój wybór, po powrocie z innego domku pies już tam po prostu był...ach ten "postęp historii"...). Zapraszam do zwiedzania, pora roku może troszkę niezwykła ale cóż poradzić ![]() Sypialnie: 2 Łazienki: 1,5 Salon, kuchnia i hall. Bryła: (jak ktoś wie gdzie można znaleźć taką kratownicę z winoroślą do położenia na kolumnach i chciałby się podzielić tą wiedzą to będę wdzięczny ![]() ![]() ![]() Przed wejściem; niestety pies nie jest dołączony w zestawie. ![]() Ścieżka prowadząca za dom: ![]() Skromny ogródek: ![]() Przejdźmy do domu; hol: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Pierwsze piętro; tutaj pracownia połączona jest z sypialnią: ![]() ![]() Po prawej są drzwi do mniejszego pokoju używanego jako gabineciku, po lewej do łazienki. ![]() Gabinecik: ![]() ![]() Łazienka: (Jak widać Robin nie jest zbytnio przejęty możliwością podglądania go ![]() ![]() Rzuty pięter: ![]() ![]() I to by było na tyle, zapraszam do komentowania i do zobaczenia przy następnym domku ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|