![]() |
#23 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
I to tyle, jeśli chodzi o moje komentowanie na bieżąco
![]() Wybacz, że tak długo ![]() Tak zaczęłam czytać ten odcinek i nagle zatęskniłam za Ermakiem z pierwszych odcinków.. Serio, nie wiem co mnie wzięło, ale wtedy wydawał się taki... bezproblemowy ![]() ![]() Co do Mileeny... SIOSTRZYCZKO?! ![]() Wiem, wspięłam się na wyżyny własnej elokwencji xD Cytat:
![]() Ale co ja tam wiem ![]() A Kitana jak zwykle niezdecydowana :/ Kurka wodna, kobieto! Weź się w końcu za siebie, w końcu ile można? Wóz, albo przewóz. Jak dalej pójdzie, to będzie ranić wszystkich dookoła, aż tak bardzo jej z tym dobrze? Skoro reaguje na Hanzo tak mocno, to niech wybierze jego i nie męczy dalej Suba, szkoda mi go ![]() Ale w końcu dowiedziałam się o Scorpionie parę rzeczy, które chciałam wiedzieć ![]() Dzisiaj króciutko, ale ostatnio nie mam weny na długie komentarze.. Mam nadzieję, że mi wybaczysz ![]() PS. Mam nadzieję, że nie powtórzyłam zbyt wiele z komentarzy innych userów. Nie mam w zwyczaju ich czytać, żeby moja ocena była w pełni obiektywna, chyba rozumiesz ![]() Choć z drugiej strony za wiele tu dzisiaj nie napisałam ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|