Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 24.08.2013, 15:33   #11
Damian
Guest

Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Ja właściwie nie widzę Libby w żadnym z działów, może dlatego że nie udzielam się w off-top'ie (może i dobrze, można tam zgłupieć od tych bzdur)
Jeśli by ktoś mógłby to chciałbym zobaczyć z jakich to powodów Libby została administratorką a nie na przykład Ilona, która właściwie się bardzo poprawiła i wypowiada się w działach o The Sims. Dlaczego takie osoby jak Caseum, Liv, Rudzielec, Mroczny, annie którzy się angażują w całym stopniu w rozwój działów The Sims oraz forum tworząc gazetki, udoskonalając forum oraz podawaniem nowych newsów są pomijane, przecież można im wpakować zasługujące rangi ?
Przykro patrzeć iż forum istnieje w administracji o zamkniętym kręgu osób i nie chcę przyjąć nikogo nowego. Libby jak już miała tego moderatora to by mogła go mieć, mogła mieć technika jeśli by się chciało zrobić ale administrator to za dużo.

Czy tak ciężko napisać:

Drodzy użytkownicy, wraz z całą administracją podjęliśmy decyzję o przyjęciu NICKA na stanowisko NAZWA przemawiało za tym dużo argumentów, między innymi ...... Co wy o tym myślicie ?

Ostatnio edytowane przez Damian : 24.08.2013 - 15:37

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania