![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: podpisuję się pod tym rekami i nogami!
Zresztą, zdecydowana większość społeczności myśli podobnie! Za dużo chyba przesiaduję na MTS... Powstał tam taki temat, który ostatecznie sprawił, że napisałam taką "listę życzeń", czyli czego oczekuję od TS4. Kilka punktów z niej to moje "dealbrakers"/must-haves - jeśli ich nie będzie, nie kupię gry. Doszłam też do wniosku, że mój styl gry jest bardzo "rodzinny" - rzadko kiedy moi młodzi simowie nie zakładają rodzin, poza tym, powiedzmy sobie szczerze, lubię grać dziećmi ![]() I właśnie ze względu na to martwi mnie TS4 - że za pomocą tych nastrojów i emocji zrobią z moich simów egoistów i będę się cieszyć jak podczas gry w TS3, że jestem w stanie ogarnąć trzyosobową rodzinę (przy czym w TS2 naprawdę sporym wyzwaniem są dla mnie domy, gdzie jest 6 i więcej simów). Zwróćcie uwagę na charakter ostatnich newsów - nie ma w nich NIC o wzajemnych relacjach simów. Pomijając, że w ogóle zastanawia mnie, dlaczego gra, nad która pracują już kilka lat, jest NADAL w fazie pre-alpha i nic o niej nie wiemy de facto. Nielogiczne jest dla mnie też wywalenie CASTa na rzecz innych "nowości" - okazuje się on być jednym z najczęściej wymienianych dealbrakerów. Emocje? Nigdzie ich nie widziałam i nie wpadłabym na to, że właśnie na nich twórcy nowej części simsów najbardziej się skupią. Albo gra, do której będzie wymagane połączanie z siecią. Nie, dziękuję. (już sama funkcja publikowania "wspomnień" simów z TS3 w necie z poziomu gry jest dla mnie wkuwiająca...) Pograłam chwilę w TS3+Pokolenia, ale schrzaniony postęp historii kazał mi wrócić do TS2 i nie żałuję =) Na koniec monologu bardzo Was zachęcam, żebyście też stworzyli sobie taką listę - jak już będziemy wiedzieć coś więcej i coś PEWNEGO, skonfrontujemy to z nią ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|