![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc, jak widać zaczynam z OJSG
![]() I bez hejtów na moją składnię x.x RODZINA DOWELL ![]() Lou Dowell - młoda simka wychowana w bardzo dobrym domu. Nie pracuje, gdyż mówi "Jestę princessę i nie będę pracowała. Poczekam na księcia na białym koniu co będzie mi przynosił gruby hajs" xD. Mieszka w małym domku, który kupiła ze spadku swojej prababci macochy kuzyna ojca. ![]() To jej kotka - Derpina, która wszystko niszczy a Lou ciągle ją zagania :3. ![]() Lou postanowiła pouczyć się gotowania. To wszystko po to by jej książę jadł dobre żarcie. ![]() ![]() Oczywiście przyszli sąsiedzi w odwiedziny i Lou urządziła grube balety xD. [Zapomniałem zrobić zdjęcia :c] Potem Lou poszła na miasto, szukać tego jedynego. ![]() I dniami... ![]() ... i nocami. ![]() I niestety wróciła do domu sama :c ![]() Ale za to sobie pośpiewała ![]() ![]() Z tego wszystkiego wpadła w depresje :c [Lou jest bardzo wrażliwą i uczuciową simką] ![]() Jednak Lou wzięła się w garść, sięgnęła po słuchawkę i zadzwoniła po swatkę. ![]() Od razu bez wahania zażądała randki. ![]() I oto pan, którego dostała Lou, jednak nie za bardzo on jej sie spodobał, więc go wyprosiła. ![]() Lou próbowała dalej. ![]() Lecz bez skutków. Swatka nie ruszyła pupy i ciągle dawała tego samego gostka, a Lou wydała tylko pełno hajsu, więc Lou jednak zrezygnowała z usług swatki. C.D.N.
Ostatnio edytowane przez scavo : 08.09.2013 - 16:32 Powód: za duże zdjęcie |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|