![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chce tylko napisać że to co napisałem do Fallen jest całkowicie szczere
wiem że zachowuje sie co jakiś czas jak dzieciak,i że niszczę atmosferę nie mogę powiedzieć ze to zmienie,mogę tylko poprostu kolejny raz przeprosić... no cóż! a teraz przeprosiny dla poszczególnych osób Maqryll - obiecuje że nigdy więcej,nie zacznę cie zaczepiać,i na siłe prowokować Flo,Rudzielec i inni - przepraszam że złośliwie,kablowałem na was adminom... jest mi z tego powodu naprawdę głupio,wiem było to zawistne... i niezbyt dobrze to mnie świadczy Apocalypsa - choć już osobiście przeprosilem na gg,to przeproszę też tu... wiem zaszedłem za daleko,z chwaleniem sie prywatnymi rozmowami,tak sie nie robi... a także w tym miejscu chce pozdrowić też Cytrynowa Wiśnię - mam nadzieje ż czasem uda sie nam znowu polubić,za duży mam do ciebie szacunek,żeby tak nagle zrywać z tobą znajomośc... Fallen - dzięki za pomoc,i życzliwośc,mogłabyś dziś zignorować moją prośbe,więc dzięki za to że masz taki dobry charakter To tyle ode mnie,może z pol roku będzie przerwa,od moich wyskoków... Nie obiecuje że na zawsze,ale po raz kolejny spróbuje naprawdę sie zmienić... Pozdrawiam serdecznie Jakub... NAPRAWDĘ SERDECZNIE WAS PRZEPRASZAM WSZYSTKICH fajnie gdyby ktos przeczytal i odpisał ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|