![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze! :* Cieszy mnie to niezmiernie, że zauważyliście oryginalność moich Simów, naprawdę :-) To jest to, co chciałem osiągnąć. Mimo to, wciąż jestem na odkrywaniu swoich dalszych możliwości, więc mam nadzieję, że zaskoczę nie raz :-)
Widzę, że przypadły wam do gustu kolor oczu - to dosyć śmiesznie, bo miała ona mieć mega błękitne oczy, ale w końcu zdecydowałem się na ten kolor, co jest teraz :-) Wiem też, że mocno przesadziłem z brodą i z wargą. Ale - brodę chciałem taką uzyskać, ust - nie za bardzo. Żałuję, że w opcji Casu nie ma takiego max. przybliżenia jak na TAB po wgraniu jakichś tam modów, przez co z daleka niezbyt widziałem tej różnicy. No i oprócz tego, warga może się taka wydawać, bo na każdej pozie simka ma 'otwartą gębę'. Za pomocą suwaków schowałem jej dolną wargę za górną, jednak na niektórych opada a na jeszcze innych - widać zęby(boję się myśleć, co by było gdybym jej nie chował ![]() ![]() Muffshelbyna - niestety takie brwi uwielbiam. No po prostu nie mogę się oprzeć krzaczastym brwiom, są dla mnie idealne ![]() ![]() ![]() rawrvera - Och, dziękuje za komplement ![]() ![]() ![]() Senoy - staram się ;D Taka jestem artystyczna dusza ![]() Letown - ten 'makijaż' to jeden wielki niewypał, jak wspomniałem - z mega przyblizenia to widac, jak robilem w CASie - niezbyt ![]() ![]() ![]() ![]() Yuki - Ach! O to mi chodziło. Nie lubię plastykowych simów, uwielbiam robić niepowtarzalne, gdzie ich mordy będziecie długo wspominać ;D Mlecyk - ***a* duże cycuchy ![]() ![]() Się rozpisałem, to może w końcu przejdę do prezentacji jednego z moich nowo-starych Simów, którego zrobiłem dosyć dawno, chyba przed Dominicą, ale dopiero teraz gdzieś znalazłem jego zdjęcia i powrzucałem na tumblehrhrhra więc czas wrzucić tu. Jest to Hubi i jest kochany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Endżoyoyoyoy! ps: kolejna wywalona broda na 2 kilometry, sorasy, dopiero wtedy 'trenowalem' ![]() Ostatnio edytowane przez Love : 15.10.2013 - 19:33 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|