![]() |
#11 |
Reputacja: 41
|
![]()
Hej
![]() ![]() Otóż mam teraz inny problem ![]() Miałem zainstalowane the sims 2 i dodatek zwierzaki. Pewnego dnia chciałem zainstalować na studiach, ale aby je zainstalować musiałem odinstalować zwierzaki, bo dodatki trzeba instalować pokolei. Odinstalowałem zwierzaki, włączyłem grę, ale nie wchodziłem do mojego miasta. Wyszedłem z gry i zainstalowałem na studiach. Włączyłem grę, wszedłem do mojego miasta, ale się nie włączyło, lecz się zacięło. Wyszedłem z gry, skopiowałem miasto czyli folder jakiś na N i liczbę mojego miasta. Usunąłem cały folder Ea Games, włączyłem grę i włączyłem Miłowo i wszystko włączyło sie pięknie, ładnie, ale nie moje miasto. Potem zainstalowałem zwierzaki, cpr i osiedlowe życie. Gra włączyła się normalnie,włączyłem znów milowo, wszystko się zaaktualizowało i działało normnie. Kiedy wyszedłem z gry wycięłem z folderu Ea miłowo i wkleiłem swoje miasto ( czyli przerobione przeze mnie miłowo ), włączyłem grę i włączyłem swoje miasto i znowu się zacięło ![]() Błagam pomożcie zależy mi na tym mieście. Narazie gram w otoczeniu stworzonym przeze mnie, ale przywiązałem sie do mojego przerobionego Miłowa ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|