![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: szczególnie dla "starszych" graczy. Osobiście nie bardzo widzi mi się jakieś udziwnione menu - może dla twórców ono będzie przejrzyste, ale ja, która gram w simsy już 7 lat bez przerwy, będę się gubić i plątać w całej gamie "nowych", niepotrzebnie (imo) zmienionych opcji.
Tak się teraz zastanawiam - czy twórcy gry grali we wszystkie trzy edycje gry, a jeśli tak, to czy COKOLWIEK im się podobało? Odnoszę wrażenie, że chcą wszystko pozmieniać, stworzyć grę, która z "tradycyjną" simową rozgrywką nie będzie mieć nic wspólnego. A mi się marzy solidnie ulepszony klasyk, z podziałem na tryby życia, budowania, kupowania, albumu i opcji. Wybieranie z katalogów jest na pewno potrzebną opcją, bo tak się prościej buduje i urządza ![]() ![]() ![]() A propos całego "niusa" - nie dowiedziałam się zasadniczo niczego nowego. Nie pociesza mnie również fakt, że druga część notatek GlossyGema jest poświęcona wyłącznie animacjom. Te też już widzieliśmy. W dalszym ciągu nie ma nic na temat dzieci, zawodów, samochodów i czy grafika będzie poprawiona... Ostatnio edytowane przez Liv : 15.04.2014 - 14:00 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|