|
|
#11 | ||||||
|
Reputacja: 10
|
Ohhh jak mi miło, że mam tyle komentarzy! Dziękuje Wam!
Kędziorek – tak bardzo przepraszam za ten błąd, to słowo mnie prześladuje. Nie ma co zwalać na pośpiech bo to marne usprawiedliwienie, chociaż faktycznie strasznie się śpieszyłam żeby dziś wstawić kolejną część. Cytat:
Cytat:
Dowiemy się w następnych częściach![]() Cytat:
Dziękuję za komentarz, proszę o wytykanie błędów częściej to może się w końcu nauczę. Lady_Sims – szczerze mówiąc mi gabinet się średnio podoba, chyba coś w nim pozmieniam, ale widoki są boskie. Wszystko jest na parceli publicznej co utrudnia mi robienie zdjęć, więc może w przyszłości jednak będę zmuszona przenieść wszystko gdzie indziej ![]() Diana – dziękuję za komentarz ![]() Mnie też szczerze mówiąc bo nie mogę się zdecydować ![]() Taki był plan, żeby Was trochę potrzymać w napięciu. Cytat:
Vanessa – wiem wiem wiem straszy błąd, naprawdę zaraz go poprawię, tak mi głupio. Cytat:
Heheh to nie będzie takie proste i przyjemne… ![]() Wiem Mi też się nie podoba, tak bardzo chciałabym aby był zabójczo przystojny, męski i seksowny ale nie potrafię takiego zrobić, choćbym nie wiem jak się starała. Cytat:
A w dodatku chciałabym kolejny odcinek pisać na spokojnie, bo ten pisałam na wariata, żeby już wstawić. Podsumowując, niestety jutro nie wstawię, ale za to jak wrócisz z wycieczki to może akurat będzie. Mąż dziękuje i odpozdrawia Ja również dziękuję
|
||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|