Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 16.06.2014, 07:44   #11
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał unnormaly Zobacz post
?I błagam, niech lekcje zostaną dopracowane...wkurzało mnie to zawsze, że jak czegoś nie wiem gdzie znaleźć, albo jak wykonać dane zadanie (bo niektóre pragnienia są tak niejasno w 3 opisane, że żal) to musze przekopywać fora i internety...No i wolałabym żeby podali wszystkie możliwości, zbytnio nie chce mi się robić śmiesznych zadań żeby coś odkryć, albo szukać sposobu jak wyhodować daną roślinę lub złapać rybę..
Ja wręcz przeciwnie, bardzo lubię te niejasności, które moim zdaniem są celowe. Dzięki takim utrudnieniom gra jest ciekawsza. Gdyby nie to, gra sprowadzałaby się tylko do wdawania simom poleceń i nudziła by się bardzo szybko.
Każdy gra inaczej i czego innego oczekuje od gry. Ja nie chcę żeby gra była łatwa, lubię się pomęczyć, lubię wykonywać zadania żeby coś odkryć i szukać sposobu na osiągnięcie simowego celu

Przypomniało mi się, jak na początku zapowiedzi o TS4 była mowa o możliwości dodawania punktów umiejętności w trybie tworzenia. Czy zauważył ktoś gdzieś, żeby ta informacja się potwierdziła?
Byłabym bardzo zadowolona, gdyby tak było, bo to trochę głupie, że sim staruszek dopiero co uczy się gotować. W trójce często gram istniejącymi już rodzinami i normą jest, że nawet staruszkowie nie mają żadnych umiejętności. Dobrze by było, żeby i to poprawili.

Ostatnio edytowane przez Irbis : 16.06.2014 - 07:46
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania