![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam po długiej przerwie, ponieważ ostatnio nie gram w simsy, a temat stoi w miejscu, postanowiłam dodać zdjęcia mojej starej rodzinki, tak na umilenie, rodzinka nadal jest w zapisie, więc jak się spodoba to będę dodawać zdjęcia też tej rodziny!
Więc zaczynamy!: Przedstawiam Holly i Adama Porter(bardzo orginalnie) ![]() ![]() Mieszkają w Aurora Skies ![]() ![]() Zakochani są już po ślubie, a o to on: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma to jak leżeć na łóżku w kurtce i rękawiczkach, jeszcze w noc poślubną ![]() ![]() Po ślubie przenieśli się do Hidden Springs Zabawy w parku: ![]() ![]() Zimowa kraina gorących źródeł: ![]() A tutaj mieszkają, sama budowałam domek, więc nie jest najlepszy, ale przynajmniej basen jest! hehe ![]() ![]() Wspomnienie z wieczoru kawalerskiego: ![]() ![]() ![]() KONIEC ![]() Zdjęcia są trochę od czapy, gdyż jak grałam tą rodzinką za bardzo nie skupiałam się na robieniu zdjęć a pstrykałam tak dla uwiecznienia ![]() Będzie ciąg dalszy, zarówno tej rodzinki, jak i poprzedniej, a na dodatek powrócą Shin i Asuna! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|