|
|
#11 | ||||||||||||||
|
Reputacja: 15
|
Serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze!
Odpowiem na kilka z nich: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() _______________________________________________ Teraz coś o naszych MoonlightFallsowych chopach! ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyna może być z kim tylko chce, ale najwyraźniej o gustach się nie dyskutuje i to jej sprawa, że wybiera samych bad(bed) boy'ów. ![]() 2. Na pocieszenie powiem, że pojawi się w następnym odcinku! Tylko czy jego obecność Cię zadowoli... nie wiem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() __________________KONIEC__________________ Moi drodzy czytelnicy, czytelniczki! ![]() Zbliża się koniec 2 sezonu "Moonlight Falls". Właśnie pracuję nad ostatnim odcinkiem, który zostanie podzielony na 2 części z tegoż względu, iż nie będzie krótki, a mi bardzo zależy na dopieszczeniu go. Dlatego mówię, ostrzegam, przestrzegam, informuję, że nieprędko się pojawi. Poza tym wybędę na dwutygodniowe wczasy. Będę w tym czasie pisać odcinek, ale zdjęcia będą musiały poczekać do mojego powrotu. Mam nadzieję, że do końca wakacji się pojawi (oby - chciałabym zamknąć już rozdział pewnej historii). Tymczasem w szufladzie mojego biurka leży kilkustronicowy plan "co, gdzie i jak". Wszystko ruszy lada dzień! Bardzo mi zależy, by części 1 oraz 2 zostały odebrane przez wszystkich czytelników mojego Fotostory, a co najlepsze - skomentowane. ![]() TAK! BĘDZIE TRZECI SEZON! ![]() Planuję w nim ciągłą akcję. Może się okazać, że będzie ostatnim. Jeśli ilość czytelników będzie stała (bądź... wzrośnie), a ja będę miała pomysł na dalszy ciąg, to oczywiście pojawi się i sezon 4. Trzymajcie kciuki! ![]() Tutaj są "plakaty" bohaterów, którzy w następnych częściach 3 sezonu odegrają pierwsze skrzypce. Zatem możecie się spodziewać (co jest oczywiste) głównej bohaterki, Faye Morgan, wampira Josepha Willoughby'ego, mentorkę virg, Alice Yovovich, byłego partnera Faye, Damiena Cliffa oraz... Mathias Selfridge'a! (pozdrawiam stęsknioną Libby ). |
||||||||||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|