|
|
#11 |
|
Reputacja: 17
|
Ja, jako ogromna kociara, również zakochałam się w kociaczku
Robaczek przypomina troszkę mojego grubaska, chociaż masą mu jeszcze do niego daleko, ale jeszcze wszystko przed nami xDZarówno rodzinka jak i losy, które je spotykają - mega! Chociaż wystarczy spojrzeć na członków rodziny i wiadome jest, że nie może być nudno. Połowa domowników to prawie kosmici ![]() Już w pierwszym odcinku sporo się dzieje, nie spodziewałam się aż tak rozwiniętej akcji - pierwsze romanse, domowe kłótnie, a nawet ciąża! I to jeszcze Natalka z Kamilem? W życiu bym nie pomyślała, że między tymi simami coś może się stać, a tutaj jednak ![]() Patrząc na Rafała i Martens już wiem, że oni jeszcze namieszają w losach wszystkich domowników, na pewno ! ![]() Agata wydaje się być najbardziej rozgarniętą i normalną osobą pomimo jej alienowatego wyglądu, ale z pewnością pozory mnie mylą Jeszcze pewnie się okaże, że jest najbardziej szalona ze wszystkich!Z kolei Ania wygląda na taką szarą myszkę, ale jest mega urzekająca Chyba jej dalszej historii najbardziej jestem ciekawa.Podsumowując, rodzinka ekstra! Już nie mogę się doczekać ich dalszych losów, z pewnością będę tu dalej zaglądać!
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|