![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hejka
![]() Gram sobie samotną simką, która wprowadziła się do małego, uroczego domku i prowadzi sielankowe życie ![]() Pora na śniadanko. Jak widać Callie nie bardzo się chciało je robić xd ![]() Może słuszniej by było, gdyby się za nie nie zabierała. ![]() No ale trzeba coś zjeść, więc wzięła się za coś, czego nie można zepsuć ![]() ![]() Pasją dziewczyny było pisanie, dlatego też zatrudniono ją w redakcji. ![]() Callie robi obchód po mieście i poznaje sąsiadów. ![]() Na początku liczyłam na jakąś kobietę, no ale cóż poradzić ![]() ![]() W parku poznała dwie przesympatyczne kobiety, z którymi szybko się zaprzyjaźniła. ![]() Grillujemy ![]() ![]() Przynajmniej tego nie spaliła ![]() ![]() ŁAPIEMY ŻABY!! ![]() Później dosiadła się do jakiegoś gościa, który wolał grać w szachy niż angażować się w nową znajomość ;/ ![]() Po powrocie do domu, czas się odprężyć przed "dobrym" filmem. ![]() I pograć na skrzypcach. Całe szczęście, że Callie skrzywdziła tylko swoje uszy :3 ![]() Tak, wiem, wiem, że mało zdjęć, ale następnym razem będzie ich więcej ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|