![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
April Black, ale ja w grze nie mam żadnych modów ani CC, grę mam zupełnie clean i nigdy nic nie ściągałam, a i tak w dosłownie każdym otoczeniu, gdy Sim rozmawia na czacie, pojawiają się te linie.
Ja teraz z moim otoczeniem faktycznie obchodze się jak z jajkiem, a i tak to nic nie pomaga i znikają mi nagrobki. Teraz mam już jakąś manię że podczas gry co chwila zerkam, czy nagrobki są na miejscu XD I jak jakiegoś nie ma to wychodzę bez zapisu gry i gram tą rodziną od nowa. W większości przypadków po wyjściu bez zapisu i zagraniu raz jeszcze ten sam nagrobek już się więcej nie buguje i nic się z nim nie dzieje. Do tej pory znikało mi 6 grobów, 1 z nich jest na stałe zbugowany i wyjście z gry nic nie pomaga bo po ponownym wejściu, gdy jakiś inny duch nawiedzi ten grób, ten zawsze znika, więc ten nagrobek muszę trzymać w wyposażeniu Sima. Z kolei 2 inne to nagrobki Simów umarłych przez porażenie prądem, a takie w grze zawsze mi się bugują (więc je też trzymam w wyposażeniu). Plus tego wszystkiego jest taki, że poprzez te kombinowanie mam przydomowe cmentarze i uniknęłam sytuacji zniknięcia nagrobka na zawsze wraz z plikiem Characters XD I teraz nie wiem, czy to są objawy zepsucia otoczenia czy po prostu błędy w grze, bo występują u mnie w każdym otoczeniu?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|