![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Odkryłam nowe zastosowanie "Księgi Skarg i Zażaleń"
![]() Serio - jest bardzo przydatna. Mogłam dzięki Waszym wypowiedziom wyrobić swoje zdanie na ten temat. Spójrzmy prawdzie w oczy - w życiu nie będziemy mieć na nic twardych dowodów. Musimy się opierać na intuicji. Żadna z nas nie złapie za rękę Altka, jak pisze z czyjegoś konta. Musiałaby chyba przy nim siedzieć dzień i noc. Czasy się zmieniają. Ludzkie zachowanie się zmienia. Jak w latach 90-tych zaczynałam odkrywać Internet, to gadałam z Grzesiem na forum Hey-a, zachwycaliśmy się Kaśką Nosowską i kolejnymi piosenkami. W życiu by mi nie przyszło na myśl, żeby jednego wieczora podawać się za siebie, następnego być Łukaszem, a za tydzień Józefiną. Znaczy myślę, że w Internecie bardziej zważam na słowa, co by mnie ktoś źle nie zrozumiał, ale też mimo wszystko jestem taka, jaka jestem. W każdym razie, w przypadku zatarcia granicy między realem a internetami - tym ważniejsza jest szczerość. Uważam, że uczestnicy forum mają prawo do tego, żeby ich szanować i aby Kaczuszka nie był jednocześnie Altkiem czy Atą. Wymianę hasłami uważam za nadużywanie mojego zaufania, bo skąd mam mieć pewność z kim piszę? Na 90% jestem pewna, że dochodziło do jakiś nieprawidłowości przy konkursach, co jest nie fair nie tyle w stosunku do tej podłej i złej administracji, tylko do uczestników tych konkursów. Ostatnio edytowane przez Björk : 23.01.2015 - 17:44 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|