![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć
![]() Domek jest całkiem fajny, ja jednak zmieniłabym kształt dachu i kolor zewnętrznej elewacji bo jest bardzo smutna i ponura. Fajnie, że poświęciłaś też troszkę uwagi i zadbałaś o zieleń otaczającą budynek. Tak jak wspomnieli inni komentujący, za bardzo rozciągnęłaś zdjęcia przez co naprawdę źle się je ogląda. W dodatku są dość ciemne i nie wiem czy to kwestia złych fotek czy pomieszczenia są takie. Wiemy że Twoja simka lubi odważne kolory, ale ten odcień różu jest bardzo „nie twarzowy” i jak dla mnie nie pasuje do pomieszczenia. Ale jeśli Tobie się podoba to ok. ![]() ![]() W łazience za bardzo nie ma co oceniać, bo nie ma tam nic szczególnego, oprócz podstawowej armatury, jednak kolory mi się podobają. W sypialni podoba mi się tapeta za łóżkiem i zegar nad komodą. Jednak trochę to wszystko ze sobą nie gra, komoda jest nowoczesna a zegar, wazon i obrazy już zupełnie nie. W dodatku ten wazon z kwiatami chyba stoi tam przez przypadek. Czekam na kolejny Twój domek i mam nadzieje, że będzie jeszcze fajniejszy. Pozdrawiam. ![]()
|
|