![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam pojęcia, dlaczego powracam tutaj po ponad dwóch latach nieobecności. Mam nadzieję, że chociaż ktoś mnie tu jeszcze pamięta
![]() Z góry przepraszam za jakoś zdjęć, bo mój komputer nigdy do ideałów nie należał. No i dom jest zbudowany z samego Maxisa - żadnych dodatków z neta, a przynajmniej tak mi się wydaje ![]() Nie przedłużając tego wstępu w nieskończoność, przechodzę do prezentacji domu. Zdjęcie wstępne ![]() ![]() Bryła i ogród ![]() ![]() ![]() Korytarz na parterze ![]() Kuchnia - widać też ją na zdjęciu wstępnym ![]() Sypialnia główna - widać też ją na zdjęciu wstępnym ![]() Łazienka przy sypialni głównej ![]() Salon - widać też go na zdjęciu wstępnym ![]() ![]() Łazienka na parterze (wchodzi się do niej z salonu) ![]() Korytarz na piętrze ![]() Sypialnia na piętrze ![]() Pokój dziecinny ![]() Druga sypialnia na piętrze - jest łóżko, widać je na rzutach i zdjęciu wstępnym ![]() Łazienka na piętrze ![]() Rzuty ![]() ![]() Jedyne rzeczy z Internetu w tym domu to ewentualnie ciuchy i fryzury, ale to się nie liczy ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|