|
|
#15 | ||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Pawełek jest zdecydowanie słodki, ale mojego serca jednak nie skrada
![]() Jeszcze jedno dziecko? Czy oni przypadkiem nie mieli problemów finansowych? Kurczę, simy, no co z wami jest nie tak? ![]() Kurczę, no! Z jednej strony Witek się stara (jakby nie patrzeć kolejne dziecko to nowe wydatki), ale z drugiej faktycznie dużo ryzykuje - gdyby tak wylądował za kratkami i zostawił Dominikę z trójką (!) małych dzieci... Mam nadzieję, że nie zrobisz im tego! Emilka z taką aparycją nie będzie się mogła odpędzić od chłopaków Haha, Dawid! Wygląda niemal dokładnie tak, jak jego imiennik z Nieznanowa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy inne gusta co do wyglądu simowych dzieci, naprawdę ![]() Brygida jest wręcz trochę przerażająca... W sumie nie powinnam się dziwić wiedząc, że ma matkę taką, a nie inną. Dobrze, że Maleńka przynajmniej się uśmiecha na placu zabaw A zabawy z Pawełkiem... Awww, uwielbiam takie zacieśnianie więzi rodzinnych między małymi simami ![]() O, a Oliwka i Bartek nie mieli tak brać ślubu? ![]() Już koniec? Mam nadzieję, że nie będziesz tak długo zwlekać ze wstawianiem kolejnych części Koniecznie wspomnij, co tam u Tomka i czy Brygida nie tęskni przypadkiem za swoim tatą. No i o Wanilii też było tyle, co nic, a przecież dopiero co straciła męża.No teraz to naprawdę nie masz wyjścia - musisz szybko coś napisać
Ostatnio edytowane przez Liv : 23.01.2016 - 16:43 |
||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|