![]() |
#21 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - śmiem przypuszczać, że następny dom Ci się bardziej spodoba jako całość (a nie tylko wierne odwzorowanie). Swoją drogą, co do pstrokacizny to ona tak w jedynce nie raziła.
P. S. Zdublowana fotka poprawiona ![]() Cóż, szkoda że tylko jedna osoba skomentowała. Ale tak się składa, że mam kolejny domek do pokazania, więc co se będę ![]() To jest jego jedynkowa wersja: ![]() Dom "Wanilia". Już go kiedyś odtworzyłam, ale ![]() Nieedytowane zdjęcie Ot, nieduży domek ze zwierzakowej Starówki. Jest trochę podobny do Alei Simowej 6, ale większy (ciut). Zamieszkał w nim Marek Kawaler (w następnych częściach znany pod imieniem Michał). Był prawie pusty - to jego zdjęcia przed urządzeniem: Przedpokój i widok na drzwi do sypialni ![]() Otwarta kuchnia ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Taras ![]() A to po urządzeniu: ![]() Przedpokój ![]() Kuchnia z jadalnią ![]() ![]() Salon ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Taras ![]() I jeszcze raz widok od frontu ![]() No i wypadałoby jeszcze pokazać z bliska Marka Kawalera ![]() I mam jednak nadzieję na więcej komentarzy ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|