|
|
#23 | ||||||||||||||||||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
30.01.: Cytat:
![]() Nie no, ja rozumiem... Nie, dobra, nie rozumiem, jak można tak okrutnie się obejść z mężem i dzieckiem tej biednej simci! Jesteś taka niedobra dla Twoich simów ![]() O tyle dobrze, że rodzina się wspiera w tych trudnych chwilach ![]() Narcystyczny Narcyz, oczywiście! Czekam z niecierpliwością na rozwód! ![]() Cytat:
![]() Dawid to taki mały Pawełek ;O Ech, te zdjęcia przydałoby Ci się wykadrować, żeby nie było widać ikonek z czynnościami w rogu. Jak sobie ustawisz ratio 4:3, to będziesz mogła sobie śmiało je zmniejszać do forumowego 800x600 czy 600x450. Cytat:
![]() Ej, fajnie sobie żyją ci Twoi emeryci Poduchy ![]() E, Tomek, nad czym tu się zastanwiać ![]() Co ta Zuza w sobie ma, że tak wszyscy na nia lecą i tolerują jej głupotę?! ![]() BALBINKA!!! NIEEEEEEEEEEEEEE!!! ![]() ![]() [*] ![]() No i po co Ci i im to było!? Do psychiatry z nią! To jest depresja ![]() 7.02.: Twoje simy są zdecydownaie za mało asertywne ![]() Pocołowaty Kamilek jest nadal uroczy Na zdjęciach z mamą wyglądają tak uroczo! ![]() Wolałam Anastazję w blondzie szczerze mówiąc. Cytat:
![]() Ta biała bluzeczka Dominiki z tego zdjecia... ![]() O, czyżby się Witek wziął za siebie? ;O Ojej, tacy młodzi a już lądują pod kołderką? Mógł chociaż ściągnąć ten szalik - na pewno było mu za gorąco ![]() Pawełek i Dawid wyglądają jak bliźniaki, słowo daję ![]() Firstborn effect. Łatwy do wyeliminowania za pomocą batboksa. Fajnie, że bracia nie dokuczają sobie ![]() Cytat:
![]() Jakie to życiowe Ale ta skrzynka piwa na widoku... ![]() Czy ty tez wyczuwasz wyżerkę? Haha, jajka sadzone! Mnie to w ogóle śmieszy jak simy rozmawiają o jedzeniu i pojawia się przykładowo ikonka właśnie jajek sadzonych - dlaczego twórcy nie dali tej potrawy do gry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nadzieja jest zdecydowanie fajną babcią ![]() Rety, co Mirek ma na głowie? ![]() Zuza ładna, ale na dłuższą metę po co komu puste opakowanie...? Cytat:
Chyba ma to po mamie.Mirek[*] Cytat:
Nie wiem, co Ty widzisz w niej przerażającego xD Mirek! ![]() Brygida jest PRZEŚLICZNA! ![]() Cytat:
!11.02. (?): Jakaś taka niezbyt twarzowa ta nowa fryzura Oliwki. Ojej - dzieci sióstr będą w tym samym wieku ![]() Cytat:
Bardzo ładny ślub ![]() Teściowie mają te same fryzury! ![]() Zuza zgapiła od siostry krój sukienki ;] Pociachałaś ich na tych zdjęciach, nie ma co ;] Btw, Pawełek jest ninja? ![]() Ech, te domki z neta! CC od groma, wygląda to... nijak. Jaka elegancka starsza pani z Lukrecji ^^ Cytat:
![]() http://s19.postimg.org/msc3pvtgj/image.jpg - mina Franciszka ![]() Kamilek na pewno wniesie dużo radości do tego domu A kto wie, czy jego ciocia znowu nie zacznie myśleć o macierzyństwie? ![]() Jak dobrze widzieć ich wszystkich uśmiechniętych ![]() Cytat:
Franciszek! Kurde A za chwilę do niego dołączy Lukrecja ![]() Haha, w Nzn dawno dawno temu tez miałam rodzinę Turek Cytat:
Cytat:
Fajna parka będzie z Tymka i Brygidy ![]() Jaka ta Tamara wygadana No ale dobrze - niech się rozwija Jagodowo - kto wie, czy kiedyś nie będzie tak duże jak moje Nzn ![]() Młodzi! Do nauki a nie zaloty wam w głowie! ![]() Że tez jakieś w ogóle chcą takiego pijaczynę jak on Ech!W wersji wampirkowej mnie rozwalił ![]() http://s19.postimg.org/eq1cun8pv/image.jpg - ta mina ![]() http://s19.postimg.org/jehcptxwj/image.jpg - następna! Cytat:
![]() Ja mam na postimg konto od prawie 3 lat i nie mam żadnych poważniejszych problemów z tym hostingiem ![]() O rety, dłuuuuuuuugaśne te odcinki! Chyba wolę krótsze.Jeszcze jeden mi został, ale przeczytam i skomentuję później - od dobrej godziny siedzę w Twoim temacie i przyda mi się chwila odpoczynku. EDIT: 19.02.: Cytat:
![]() Jeju, jakie agresywne dziewczę z tej Emilki Co jednego to chlast! wodą ![]() Czemu Emilka chce rozdzielić swoich rodziców? ![]() Ach, te jej przygody na mieście ![]() Natalka ![]() Ale naiwni ci faceci Zuzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W moim przypadku na szczęście niepalący są w zdecydowanej większości, co nie zmienia faktu, że palaczka jest bardzo uparta : P Cytat:
![]() Jeff? Ha, nawet Nieznanowo zyskało kogoś takiego ![]() Nazywa się Steven Makovsky - może komuś coś się obiło o uszy : P Ojej, jaki ten nowy sąsiad uczynny ;] Ciekawe, co będzie chciał w zamian ![]() Jak zdrabniasz małą Kornelię? Kora? Nela? Kornelia z Nzn np. w najlepszym wypadku pozwala się zdrabniać jako Kornelka. Babcia Brygidy[*] ![]() Ooo, Anastazja wyruszyła na łowy? Trzymam kciuki!http://s19.postimg.org/pqcubltnn/image.jpg - trawa rośnie na chodniku! ![]() Fajnie, że przygarnęli pieska - teraz w domu będzie jeszcze weselej ^^ Cytat:
O, takie krótkie odcinki to mogą być
Ostatnio edytowane przez Liv : 21.02.2016 - 09:06 Powód: literówki |
||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|