![]() |
#2 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Furtki do tego płotu z Sims2Play mają szary recolor. Jak to w cywilizowanym kraju jak Polska bywa, simy będą podążać do wejścia do domu po zielonej trawce ![]() Te tarasowe drzwi mają czarny recolor, wiesz? Jakbyś stosował (niepisaną) zasadę symetrii, to ta ściana "wejściowa" prezentowałaby się megaśnie. W sumie dzięki za inspirację ![]() Sztuka dla sztuki. Gigantyczny ogródek z trzema drzewami (ładnie urosły, tak w rządku ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Nie smakowałoby mi jedzenie w takiej jadalni. Fajny myk z podłogą, ale to tyle. Roślinka jakościowo może być, ale nie ratuje tego pomieszczenia. I czemu tylko jedna w całym domu? Cytat:
![]() Cały wystrój kuchni trochę przypomina mi laboratoria na moim wydziale zanim przyszli do nich prowadzący i studenci. Wstawiasz coś i nawet nie wiesz, co to jest? Tylko dwa pomieszczenia na parterze - serio? Cytat:
W 2. saloniku też nie chciałabym siedzieć. Mimo szczerych chęci ta łazienka mi się nie podoba. Czegoś w niej brakuje. Mikroskopijna?! Wiesz, że w 1/3 moich domków salony są tak "duże" jak Twoja łazienka? A w większości przypadków łazienki to jest 6-kratkowa klitka, czyli w tej Twojej zmieściłabym dwie i zrobiła nadal dość dobre zdjęcia ![]() Podłoga? POWIETRZE?! Biurko tak ustawione jest bezużyteczne. Krzesło też zresztą. Jak tam pusto i surowo. Fatalne zagospodarowanie miejsca w domu. Nie wiem, co sobie myślałeś podczas budowania i meblowania go, ale nie tędy droga. No chyba że lubisz takie nieprzytulne i ponure klocki z garstką mebli i sprzętów, to wtedy jakieś pół godziny z mojego życia uleciało bezpowrotnie ![]() Ja, stety bądź nie, preferuję zupełnie inne zasady budowania i urządzania. Ach, a propos fotek jeszcze. Fraaaaaps!!! 2/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 28.03.2016 - 19:40 |
|||||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|