![]() |
#1 |
Reputacja: 21
|
![]()
Heloł
![]() Ten temat jest przedłużeniem tego wpisu, wszystko jest tam wyjaśnione, więc nie będę się rozwodził (a to coś nowego dla mnie ![]() ![]() Szczerze mówiąc nie wiem czy na tym forum jest jeszcze jakiś sens zakładać ten temat, no ale pożyjemy, zobaczymy...) A teraz dalsza porcja zdjęć ![]() Na początek coś nowego, zacząłem robić Zacisze Śledzia. Są tylko trzy zdjęcia, bo nie mam za wiele do pokazania na razie ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz dokończona Osada Kory w nocnej scenerii (prawdę mówiąc to zaskoczyła mnie trochę ta noc, ale nie chciało mi się czekać dwunastu godzin na ranek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia (toalet nie fotografowałem, nic specjalnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma to jak nocne łowienie ryb ![]() ![]() No i teraz gwóźdź programu, zbudowałem bryłę i całe otoczenie fabryki (ostatnie zdjęcie z wpisu). ![]() ![]() ![]() To jest jakaśtam instalacja artystyczna, coby nikt nie miał wątpliwości ![]() ![]() ![]() Leżaki do odpoczynku. ![]() ![]() ![]() ![]() Mam też dwa zdjęcia wnętrz w bardzo początkowej fazie, wszystko się może jeszcze zmienić ![]() Bar karaoke (jak widać już teraz silnie oblegany). ![]() I fragment klubu - parkiet taneczny (stanowiska DJ-a są dwa, żeby było symetrycznie, możliwe, że rozwiążę ten problem inaczej. ![]() Na dzisiaj to wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|