![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jezu odświeżam ten temat xD
Ja grałam tylko w otoczeniach z podstawy ![]() MIŁOWO: Ćwir: Jak się należało spodziewać, Don zostawił Kasandrę pod ołtarzem. Ta ześwirowała, ale zmieniła wygląd i wyprowadziła się. W rezydencji zamieszkała Dina Kaliente, narzeczona Mortimer. Aleksander dorósł i zakochał się w Tekli Ćwirko (xD) Kaliente: Nina została sama po tym, jak jej siostra wyniosła się do Ćwirów. Znalazła pracę w karierze tanecznej, ale nic więcej nie zrobiłam. Lotario: Don zmienił aspirację na popularność xD Z kochanek została mu tylko Nina, gdyż przyłapały go Kasia i Dina. Biedak: Damian rzucił pracę w karierze kryminalnej i zdobył w szkole 6 xD Balbina urodziła synka Daniela. Przyjemniak: Kasia wprowadziła się do domu. Marysia przyłapała ją w łóżku z Danielem i wyprowadziła się. Zamieszkała w bloku wraz z Kasandrą ![]() Liliana i Andżela pogodziły się xD Marzyciel: Dariusz jest w związku z Balbiną Biedak, bo zauważył, że Kasandra go jednak nie chce ![]() Hak: Esmeralda zaszła w drugą ciążę i tyle ![]() DZIWNOWO: Dziwak: Paskal urodził (heh) kosmitkę Tytanię. Obecnie, Waldemar jest w ciąży a Leszek spotyka się z jakąś Blanką... Kowal: Jasiek wyjechał na studia, gdzie zaręczył się z Ofelią Zmrok. ![]() Papużka: Nerwus Jakiś uciekł do domu swojej matki, Oliwki. Kamasz: Generał Bolesław zakochał się w Otylii Motylek z Nowej Politechniki. Przemieniłam ją w wiedźmę xD Widmo: Ofelia wyjechała na studia, a Nerwus zamieszkał z matką. WERONA: (moje ukochane otoczenie ![]() Kapulet: Julia nadal spotyka się z Romeo ![]() Hermia zerwała z Merkucjem. Grażyna (taka babka z kosza xD) rozwiodła się z Albinem i zamieszkała sama. Ma syna, Damiana, którego ojcem jest jej były mąż. Jej siostra Renata jest w ciąży a Kent zaręczył się z Bianką. Montek: Merkucjo spotyka się z Mirandą. I tyle ![]() Jutrzenka: Puk (cóż za imię xD) pocałował się na imprezie z Hermią ![]() Teodozji zmieniłam imię na Nikola ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|